Inbrott (igen) i norra garaget – Gå med i Grannsamverkans sms-grupp för din gränd

Igår onsdag under en tidpunkt som vi tror var mellan kl 21.00 och 22.30 så bröt sig någon/några in via dörrarna till nedre planet samt till mellanplanet (vid trappan) till det norra garaget. Ser ut som nån använt kofot på våra plåtdörrar där. Oklart vad som gjorts därinne, men vi kan verifiera att åtminstone en bil fick åverkan på nedre plan där en bildel stals.

Vi uppmanar alla att gå med sms-grupperna för Grannsamverkan för er gränd. Kontaktombuden för Grannsamverkan och deras kontaktuppgifter kan ni hitta genom att logga in på de interna sidorna och läs under Tjänster / Grannsamverkan

Ett 60-tal medlemmar är redan med i sms-grupperna vilket är rätt många, men det är ju bra om vi blir ännu fler.

Om ni upptäcker att något brottsligt har utförts på er parkeringsplats så bör ni polisanmäla detta. Vi har redan polisanmält själva händelsen.

När det gäller dörrarna har vi idag hämtat in offerter på förstärkande brytskydd.

Övriga åtgärder för att öka tryggheten i Nattbrisen tittar vi också på i styrelsen, och t.ex. idag har vi bl.a. utrett lite om infrastrukturen i det nätverk vi vill skapa omkring våra gemensamhetsanläggnings-byggnader, bl.a. med trygghetsskapande utrustning i åtanke. Mer information kommer.

/Styrelsen