VIKTIG INFORMATION

Meddelande om säkerhetsuppdatering för nattbrisen.se (medlemssidorna) och rekommendation till er.

Styrelsen misstänker att någon kan ha kommit åt information som kopplas till vår tjänst för samfällighetens hemsida Nattbrisen.

Utifrån dessa misstankar utför vi följande åtgärder och har nedanstående rekommendationer till er:

o   Delar av hemsidan stängs och uppdateras under ett antal dagar för att göra ett antal uppdateringar.

o   Längombud som har ansvar för att mata in värmeavläsningar ber vi att vänta till den 10e november då vi ska ha allt uppdaterat.

o   För att säkerställa säkerheten har vi tagit bort ALLA användare från hemsidan. Ni kommer att få meddelandet ”Din inloggning misslyckas. Försök igen” om ni försöker logga in på ert gamla konto.

o   Ni behöver skapa nya konton vilket ni kan göra via länken ”Skapa nytt konto

o   I samband med att ni skapar en ny inloggning, verifiera era uppgifter i medlemsregistret (som inte har påverkats av denna händelse). Klicka på länken i vänstra övre hörnet under ”Inloggad som”

Rekommendationer:

o   Uppdatera gärna lösenord och användarnamn som är likartade om ni har dessa på tex Facebook eller Linkedin mm. Lösenord till viktiga ”appar” bör bytas då och då på sådant sätt att det avviker från alltför många andra.

o   Var försiktig med att följa rekommendationer och föreslagna länkar som kan komma upp på skärmen när ni uppdaterar olika sidor. Ska man uppdatera lösenord bör man göra det ”manuellt” via respektive hemsida.