Höststäddag 22 oktober kl. 10.00

Lördag 22 oktober kl. 10.00 är det dags för årets höststäddag.

Containrar står redan på plats på respektive vändplan, och där kan trädgårdsavfall slängas. Kontaktombudsträffen var förra tisdagen, 11 oktober. Om du är kontaktombud och missade träffen, ta kontakt med byfogden för att höra om er länga fått någon extra uppgift tilldelad.

Efter stämman i tisdags beslutade vi om att lämna farthinder ute fram till första snön. Längorna vid respektive gränd samordnar undanplockningen när det är dags för snöfall.

Se till att inte parkera runt brunnarna på respektive garagetak, för att underlätta för längorna som har taken som städområde.

Kom ihåg att lägga undan verktyg efter städdagen, så att vår byfogde inte ska behöva kila runt och leta verktyg som kommit på villovägar.

Funderingar om städdagen?

Kontakta gärna någon i styrelsen, vår byfogde Stefan, eller vår lek- och grönbyfogde Jasmine om du har några funderingar.

Två bra samtalsämnen under årets städdag

  • Valberedningen behöver två personer. En från Klockargränd, en från Kantorsgränd. Hör av dig till styrelsen eller valberedningens e-post om du vill vara med.
  • Isbanegruppen behöver förnyas inför kommande säsong. Är du en lycklig användare av isbanan, och vill se till att den får fortsätta även framöver? Hör av dig till nuvarande isbanegrupp eller till styrelsen om du inte hittar någon av isbanegruppsmedlemmarna ute.

Kontaktuppgifter